Mas vincula els projectes nacional i social per construir ‘el país nou que vol la majoria de catalans’ – VilaWeb

Mas vincula els projectes nacional i social per construir ‘el país nou que vol la majoria de catalans’ – VilaWeb.

 

Diumenge  30.12.2012  21:06

Mas vincula els projectes nacional i social per construir ‘el país nou que vol la majoria de catalans’

El president de la Generalitat Artur Mas ha desitjat per aquest 2013 ‘una Catalunya que pugui decidir lliurament el seu futur’ en el tradicional discurs de Cap d’Any. Mas ha reiterat que vivim un moment transcedent de la nostra història i ha vinculat el projecte nacional amb el projecte social: ‘les llibertats nacionals no poden entendre’s sebse justícia i benestar; no hi ha projecte nacional sense projecte social i no hi ha projecte social si no hi ha projecte social.’ Vegeu el discurs íntegre ací.

Mas ha invocat també l’esperit de superació dels catalans per a sortir de la crisi i ha demanat ’empenta, determinació, compromís i passió.’ Mas ha admès que el 2013 serà un any d’exigències, però també d’esperances. ‘Els que lluiten poden guanyar o perdre, però qui no no lluiti ja ha perdut’, ha dit, i ha afegit: ‘la gravetat i la duresa des temps actuals no poden enterrar la nostra esperança.’

El president també ha recordat les eleccions del 25 de novembre i n’ha destacat l’alta participació. ‘És una manera de dir que volem ser protagonistes del nostre destí’, ha dit. Finalment ha recordat que les eleccions demostren que ‘una majoria dels catalans vol construir un país nou, mirant cap amunt, per a assolir un màxim de benestar cívic, espiritual i material’. I ha demanat l’esforç de tots per a poder construir un país del que els nostres fills se’n puguin sentir orgullosos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s