About

This is an example of a page. Unlike posts, which are displayed on your blog’s front page in the order they’re published, pages are better suited for more timeless content that you want to be easily accessible, like your About or Contact information. Click the Edit link to make changes to this page or add another page.

2 pensaments a “About

  1. Hola

    Ahir algú em va dir que un ex ambaixador del RU a Espanya va contestar recentment amb una declaración, a alguna persona del PP sobre la historia de Catalunya, pero no ho he sabut trobar a Internet
    Algú en sap res?

  2. Att. HUMBERTCAT – Off topic

    Benvolgut Humbert,

    Et volia demanar si podies inclure en el teu blog alguna referència cap al projecte www-caixacatalana-cat sobre el que estem treballant.

    Es tracta, en resum de que la població de Catalunya ha de tornar a bastir, 100 anys després, la Caixa de Pensions, evidentment, amb l’esperit inicial, d’estructura de pais, i evitant que els polítics hi fiquin les grapes.

    Hi hà tot un seguit de professionals, periodistes, professors, informàtics interessats en constituïr una primera assemblea i definir-ne el full de ruta.

    Es tractaria de crear una cooperativa, de manera que els mateixos estalviadors i tenedors de crèdits en poguèssin ser sòcis, amb els treballadors, els gremis d’oficis, col·legis professionals, agricultors, etc.

    Si poguèssim establir una organització molt lleugera, perfectament transparent, podriem operar amb unes comissions de sols un 15 – 25% de les del mercat, amb el que tindriem una publicitat boca-orella imbatible.

    Igualment, la Caixa Catalana Cooperativa de Crèdit hauria de treballar com a BANC DE RECONSTRUCCIÓ I REINDUSTRIALITZACIÓ de Catalunya, donant petits crèdits a autònoms, emprenedors, comerciants, etc.

    Evidentment, DEMANEM a tothom que pugui estar interessat en participar en aquesta idea que s’hi paunti, per tal de formar la primera assemblea i definir els grups de treball que haurien de portar el projecte a bon port.

    Mercès per tot
    Joan Olivé i Mallafrè
    projectearrobacaixacatalanapuntcat

    caixacatalanapuntcat
    telfs: 902 362 066 / 651 686 500

Deixa un comentari