“Europa és pragmàtica: com expulsarà 7 milions de catalans que ja són ciutadans de la UE?”: Mas a Cuatro, en 10 frases

Origen: “Europa és pragmàtica: com expulsarà 7 milions de catalans que ja són ciutadans de la UE?”: Mas a Cuatro, en 10 frases

“Europa és pragmàtica: com expulsarà 7 milions de catalans que ja són ciutadans de la UE?”: Mas a Cuatro, en 10 frases

El president de la Generalitat afirma en la primera entrevista a una televisió estatal abans del 27-S que el govern espanyol “estava avisat” del què passaria a Catalunya

1. “ Catalunya no quedarà fora de la UE. Europa és pragmàtica: com expulsarà 7.5 milions de catalans que ja són ciutadans de la Unió?”

2. “Si no guanyem, porto 14 anys en la primera línia política, alguns molts durs personalment, i no tinc cap por a prendre decisions i abandonar primeríssimes responsabilitats“.

3. “Tinc una relació correcta i de certa cordialitat amb Rajoy. No hem perdut el sentit de la cordialitat i la correcció absoluta, però és cert que hem parlat menys del que hauríem”.

4. “Sobre la reforma del TC que promou el PP: “ Això sí que és tornar a les dictadures i als anys 30 i carregar-se els fonaments de l’estat de dret”.

5. “Aquesta obsessió malaltissa i reduccionisme que els hi ha agafat als líders polítics per dir que el problema és Mas és no saber què passa a Catalunya. Jo no estic embarcant la societat catalana a l’aventura independentista, sinó que la societat catalana s’ha mobilitzat reclamant-me que fes passos. M’he sumat a la veu del poble”.

6. “ La fundació CatDem ha rebut donacions, però no a canvi de comissions. Fa deu anys que es parla del 3% i hem estat investigats del dret i del revés i no hi ha hagut cap sentència judicial de condemna contra CDC”.

7. “El jutge té tot el dret a investigar un cas, però una cosa és que s’investigui sota secret sumarial i una altra cosa és que es munti l’espectacle mediàtic casualment a un mes de les eleccions. El jutjat, la Guàrdia Civil i la Fiscalia, eren els únics tres que ho sabien. Qui ho filtra? Si sabés qui ho ha fet, ho diria i ho hagués denunciat perquè és un delicte”.

8. “Vaig quedar-me estupefacte quan Pujol m’ho va confessar. Em vaig sentir defraudat“.

9. “No volem perjudicar ningú. Volem fer aquest procés negociant. Per exemple, haurem d’assumir una part del deute espanyol, però això només es podrà fer si hi ha bon rotllo per les dues parts”.

10. “Si de les properes eleccions espanyoles en surt un govern que permeti fer un referèndum a Catalunya, ens asseurem a la taula, però el 27-S ja haurem votat. Arribaran tard. Estaven avisats, no els hem enganyat, sabien el que anàvem a fer”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s