Coca-Cola es prepara per adaptar-se a la Catalunya independent des de Londres ! directe!cat

Coca-Cola es prepara per adaptar-se a la Catalunya independent des de Londres ! directe!cat.

ECONOMIA doble fletxa ÚLTIMA ACTUALITZACIÓ DIUMENGE, 9 D’AGOST DE 2015 05:00 H

Coca-Cola es prepara per adaptar-se a la Catalunya independent des de Londres

Amb l’excusa de la macro fusió liderada per l’empresària catalana Sol Daurella, aquesta ha decidit situar a la capital anglesa la seu de la nova companyia, el procés català ha estat clau


Que millor que afrontar el procés català cap a la independència tenint “la Coca-Cola” a les dues cistelles, aprofitant que la macro fusió liderada des de Catalunya converteix l’empresa en un referent mundial, que millor que adaptar-se a la inevitable independència de Catalunya des de la capital financera d’Europa. El gol per l’esquadra de la presidenta de la nova companyia Sol Daurella ha estat espectacular, en una entrevista a La Vanguardia diu que han informat a la Casa Real, al Govern Espanyol i al president Mas, com una simple operació comercial, però la realitat és que la decisió els permet afrontar el procés independentista català millors condicions.


COMPARTEIX

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http://www.directe.cat/noticia/424105/coca-cola-es-prepara-per-adaptar-se-a-la-catalunya-independent-des-de-londres&layout=button_count&show_faces=false&width=120&action=like&colorscheme=light&height=21   http://platform.twitter.com/widgets/tweet_button.b4a367eaaf8727457b2c58a20f015188.en.html#_=1439157418114&count=horizontal&dnt=false&id=twitter-widget-0&lang=en&original_referer=http%3A%2F%2Fwww.directe.cat%2Fnoticia%2F424105%2Fcoca-cola-es-prepara-per-adaptar-se-a-la-catalunya-independent-des-de-londres&size=m&text=Coca-Cola%20es%20prepara%20per%20adaptar-se%20a%20la%20Catalunya%20independent%20des%20de%20Londres%20!%20directe!cat&url=http%3A%2F%2Fwww.directe.cat%2Fnoticia%2F424105%2Fcoca-cola-es-prepara-per-adaptar-se-a-la-catalunya-independent-des-de-londres&via=directe


URL curta


ETIQUETES

ACTUALITATpublicitat 

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional 14 vots )

Els consumidors catalans de Coca-Cola representen més del 10% del negoci i no les poden consumir etiquetades en català

Segons les dades de la nova companyia, Espanya (en el seu format actual) representa el 21% del negoci, i els territoris de parla de catalana el 10%, però fins ara ens neguen poder consumir els productes elaborats etiquetats en català. En canvi els consumidors islandesos (menys de l’1%) els portuguesos (1%), els suecs(4%) o noruegs (4%) si que gaudeixen de l’etiquetatge en la seva llengua. Què impedeix a la nova gran empresa liderada per la catalana Sol Daurella(companya del vici-president del Barça, Carles Vilarrubí) fer el gest ni que sigui per amor propi?

Sabeu el motiu per què la Coca-Cola etiqueta en islandès? Sol Daurella és la consol honoraria d’Islàndia a Barcelona

Sol Daurella i la seva família tenen una important empresa de comercialització de salmó  Copesco & Sefrisa, una de les empreses líders del mercat espanyol del salmó fumat que li ha permès convertir-se en cònsol honoraria d’Islàndia. Si per etiquetar en català els productes Coca-Cola cal que la nombrem cònsol honoraria de Catalunya a Londres, fem-ho.

Etiquetar en català els productes de la Coca-Cola no és un problema de diners, és un pànic excessiu a un presumpte  “boicot espanyol” 

Que els islandesos (menys de l’1% del negoci) puguin consumir els productes Coca-Cola en el seu idioma és la prova evident que el problema no són els diners, fins al moment i malgrat les campanyes intensives de la Plataforma per la Llengua no han pogut forçar el tomb a l’etiquetatge en català, el pànic a un boicot espanyol ha guanyat la partida. Com ja van dir en el seu dia i mai ha estat negat, la independència ens portarà l’etiquetatge en català de la Coca-Cola.

Sol Daurella, ni que sigui per amor propi, ni que sigui des de Londres i per preparar el camí inevitable d’una Catalunya independent, etiqueti en català la Coca-Cola #CocaColaenCAT 

Tant sols és una proposta comercial, els catalans consumim els seus productes (més del 10% del negoci de la nova empresa) i això que no els etiqueten en català, el nou flamant consell d’administració de la companyia ho pot entendre? Quina millor publicitat que la nova empresa fes un gest de normalitat com ja fan a Islàndia, Portugal, Suècia o Noruega?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s