Isabel Vallet: «Primer independència i després lluita de classes és fer trampa» | Nació Digital

Isabel Vallet: «Primer independència i després lluita de classes és fer trampa» | Nació Digital.

Isabel Vallet: «Primer independència i després lluita de classes és fer trampa»

Especial: Eleccions al Parlament de Catalunya el 27 de setembre del 2015

Bernat Ferrer , Parlament de Catalunya | Actualitzat el 22/07/2015 a les 17:05h

Les relacions entre CDC i la CUP tenen alts i baixos. Si, aquest mateix dimecres de bon matí, Francesc Homs reclamava a Quim Arrufat que sortissin “de la zona de confort” i se sumessin a Junts pel Sí, la diputada Isabel Vallet ha etzibat a migdia al president de la Generalitat, Artur Mas: “Vostès fan trampa quan ens estan dient ‘primer la independència i després la lluita de classes’. Perquè, mentre arribem a la independència, vostès estan guanyant la lluita de classes.”

Aquesta acusació cupaire ha arribat en el marc d’una interpel·lació de Vallet a Mas en què li preguntava pel Consorci Sanitari de Lleida, retraient-li que n’aturés la creació i “el desmantellament de l’Institut Català de la Salut (ICS)”. Mas l’ha replicat reclamant-li que deixés “de fer demagògia”, i assegurant que no s’ha privatitzat cap servei. “Critiqui allò que hem fet malament. No hem privatitzat res de l’ICS, ni tenim intenció de fer-ho”, ha assegurat.

Vallet li ha reclamat que expliqués “quin país estan plantejant, quan volen una sanitat sotmesa als interessos privats”. I llavors és quan li ha deixat anar, reprenent el fil de la intervenció de Francesc Homs de bon matí: “Els diria que surtin de la seva zona de confort, i que deixin de veure negoci en qualsevol servei públic. I els diria encara una altra cosa, que és que vostès fan trampa quan ens estan dient ‘primer la independència i després la lluita de classes’. Perquè, mentre arribem a la independència, vostès estan guanyant la lluita de classes.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s