“Via lliure a la República Catalana”, el lema de la mobilització de la Diada

“Via lliure a la República Catalana”, el lema de la mobilització de la Diada.

“Via lliure a la República Catalana”, el lema de la mobilització de la Diada

‘Ara és l’hora’ presenta la mobilització que volen, ara sí, “la més determinant” en el camí cap a la independència. Tenyiran de blanc la meridiana i un mosaic formarà una onada gegant de colors que desembocarà al Parlament. Les inscripcions s’obriran a mitjan juliol

  200

0 

“Via lliure a la República Catalana”. Aquest serà el lema al voltant del qual es desenvoluparà la mobilització independentista de la Meridiana per la Diada Nacionald’enguany, que la plataforma de campanya ‘Ara és l’hora’, integrada per l’ANC i Òmnium, pretén que esdevingui, ara sí, la “més determinant” i definitiva en el camí cap a la independència. Volen tenyir de blanc tota la l’avinguda Meridiana de Barcelona per després conformar un mosaic que generarà una onada de colors representatius dels que volen que siguin els deu eixos de la nova República, que desembocarà a les portes del Parlament, al Parc de la Ciutadella. Talment com una “gran onada d’il·lusió” que recorrerà els 5 quilòmetres de la Meridiana.

 https://pbs.twimg.com/tweet_video/CI6GTQYWsAATsar.mp4

Fem de la una onada imparable d’il·lusió, color i arguments per guanyar la República catalana de tots! pic.twitter.com/bfc1wnFsyt

52 favorites

Simbolitzaran amb el color blanc un full en blanc per imaginar i escriure el país del futur, que anirà prenent color a mida que avanci un punter que simbolitzarà el d’un GPS que “indica el rumb, la República Catalana, i la direcció, les plebiscitàries del 27-S”. “És possible que a vegades el camí s’ha de recalcular, però tenim clara la ruta”, ha afegit en roda de premsa el responsable de mobilització de l’ANC, Josep Sabaté.

La de la Meridiana serà la culminació d’un estiu intens d’activitat de c ampanya territorial per preparar les condicions favorables a la victòria independentista el 27 de setembre. Les inscripcions per a la mobilització s’obriran a mitjan de juliol. Aspiren a omplir la Meridiana “de gom a gom”. “Demanem un esforç a tota la gent que va votar el 9-N, que va estar a la V, a la Via Catalana… cal tornar sortir al carrer perquè l’Onze de Setembre del 2015 sigui la darrera diada independentista perquè voldrà dir que aviat haurem aconseguit la llibertat”, ha asseverat el president de l’ANC, Jordi Sànchez durant la roda de premsa de presentació de la Mobilització. Perquè per Sànchez, l’èxit de la Diada serà “determinant” per a la victòria independentista el 27-S.

A Sànchez l’han acompanyat la presidenta d’Òmnium, Muriel Casals, el responsable de mobilització de l’ANC, Josep Sabaté, i Irene Negre, integrant del Secretariat Nacional de l’ANC per les Terres de l’Ebre. Perquè serà a Terres de l’Ebre que s’iniciarà aquest cap de setmana un estiu de campanya territorial per desgranar tots i cadascun dels 10 eixos que ‘Ara és l’hora’ ha imaginat que han de ser els fonaments de la nova República. Es farà un gran acte territorial cada setmana. El primer, aquest diumenge a Tortosa, per tractar sobre equilibri territorial; l’11 de juliol a Manresa, sobre solidaritat; el 18 de juliol a Vic, per tractar sobreobertura al món. el 25 de juliol sobre diversitat a Lleida; el 2 d’agost a Bolvir i al voltant de la sostenibilitat; el 8 d’agost al Vendrell i entorn de la igualtat; el 15 d’agost a Reus, sobrebenestar i justícia social; el 22 d’agost a les comarques del Gironès i La Selva, sobreinnovació; el 29 d’agost al Voló al voltant de regeneració democràtica, i es tancarà el 5 de setembre, la setmana abans de la Diada, amb un gran acte sobre educació i cultura a Santa Coloma de Gramenet.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s