Les exportacions catalanes continuen imparables

Les exportacions catalanes continuen imparables.

21/04/2015
Les exportacions catalanes continuen imparables
Creixen un 7,2% al febrer, fins a 4.990 milions d’euros, el que significa la xifra més elevada en un mes de febrer de la història
Nerea Rodríguez
Les exportacions catalanes continuen imparables: van créixer un 7,2% al febrer en termes interanuals, i va arribar als 4.990 milions d’euros, el que significa la xifra més elevada en un mes de febrer de la història. El creixement del 2,7% al febrer ha estat superior al de la mitjana de la zona euro (+2,6%) i representa el 25,1% de les vendes a l’exterior d’Espanya.

L’augment de les exportacions al febrer ha estat impulsat pelcreixement de les vendes a l’exterior del sector de l’automoció (+8,2%) i la química (+2,8%), segons dades del Ministeri d’Economia i Competitivitat. A l’acumulat entre gener i febrer, les exportacions catalanes han crescut un 1,9%, assolint els 9.750 milions, cosa que representa un increment de l’1,9%.

La Generalitat ha destacat que el creixement de les vendes a l’exterior de les empreses catalanes al començament del 2015dóna continuïtat al rècord d’exportacions de l’any passat, amb un augment del 3,1% en termes interanuals, superant per primera vegada el sostre dels 60.000 milions d’euros.

Sense títol
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s