El procés català arriba a les universitats de Princeton i Washington

El procés català arriba a les universitats de Princeton i Washington.

10/03/2015
El procés català arriba a les universitats de Princeton i Washington
El Diplocat planifica actes semblants a Zurich, Trieste, Ottawa, Londres i Dublin
Xavier Lladó
El procés català arriba les universitats de Princeton i Washington. Després d’una taula rodona que ha tingut lloc la Universitat suïssa de Zurich, sobre referèndums d’autonomia i sobirania: el des d’una perspectiva suïssa”, el Diplocat ha anunciat actes a noves universitats, entre les quals destaquen les nord-americanes de Princeton i Washington.

Dijous vinent la universitat nord-americana de Princeton acollirà la conferència ‘El futur polític de Catalunya: visions des d’una perspectiva global‘. Hi participaran Francesc Vendrell, professor adjunt de relacions internacionals de la Universitat Johns Hopkins i l’ex assistent del secretari general de l’ONU; Carles Boix, Robert Garrett , professor de Política i Afers Públics de la Universitat de Princeton; Wolfgang Danspeckgruber, director fundador de l’Institut de Liechtenstein sobre la lliure determinació de la Universitat de Princeton; i Albert Royo, secretari general del Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya.

L’acte a la George Washington University tindrà lloc dilluns vinent (16 de març). Acollirà la conferència titulada “El futur polític de Catalunya i el paper de la Diplomàcia Pública“. Serà inaugurada per Roger Albinyana, secretari de la Unió d’Afers Exteriors i Europeus de la Generalitat de Catalunya. El debat comptarà amb la participació de l’esmentat Francesc Vendrell; Marc Sanjaume, professor visitant a la Universitat de Quebec a Mont-real i especialista en processos d’autodeterminació i Paul Williams, professor de Dret i Relacions Internacionals de la Universitat America.

Sense títol
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s