Álvaro deixa en evidència Gemma Galdón

Álvaro deixa en evidència Gemma Galdón.

06/03/2015
PODEMOS
Álvaro deixa en evidència Gemma Galdón
“No s’acaba d’entendre que una acadèmica que es proclama “precària” hagi guanyat 10.000 euros gràcies als rendiments d’actius financers”, afirma el periodista
Xavier Lladó
El periodista i professor Francesc-Marc Álvaro deixa en evidència una de les cares dirigents de Podemos, Gemma Galdón. “No s’acaba d’entendre que una acadèmica que es proclama “precària” hagi guanyat 10.000 euros gràcies als rendiments d’actius financers”, afirma el periodista en un article a La Vanguardia que recull també al seu blog.

Álvaro reprova que “arran de fer públics els seus béns, hem sabut que Galdón fa una cosa mentre en predica una altra”. En un altre punt de l’article Álvaro assegura que “aquesta senyora s’ha dedicat des de fa temps (abans de l’aparició del partit d’Iglesias) a donar solemnes lliçons d’ètica i a repartir carnets de coherència política en tertúlies i articles”.

“Més enllà dels Pujol Ferrusola també hi ha coses que no s’acaben d’entendre. Per exemple, que una acadèmica que es proclama “precària” hagi guanyat 10.000 euros gràcies als rendiments d’actius financers. La cosa no tindria recorregut si no fos queGaldón i els seus correligionaris basen tota la força de la seva oferta electoral en prometre un món ideal de puresa absoluta”, explica l’articulista.

En aquest context, critica que Podemos s’excusi de les pròpies faltes atribuint-les a una conspiració dels dolents. “En el món de Podemos, sempre hi ha els bons i els dolents, tot i que -a vegades- fan excepcions, com quan parlen elogiosament d’alguns banquers. Si formes part dels bons, tens carta blanca, vet aquí l’escut protector de la camarada Galdón. Això et permet, per exemple, dir greus mentides sobre el president del teu país des d’una tertúlia de ràdio i no disculpar-te ni quan et desmenteixen en directe al cap de pocs minuts”

Francesc-Marc Álvaro

El periodista Francesc-Marc Álvaro- Gabi Muñoz
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s