Albert Rivera diu que ensenyarà a pescar als andalusos i indigna Twitter

Albert Rivera diu que ensenyarà a pescar als andalusos i indigna Twitter.

15/02/2015
ESPANYOLISME
Albert Rivera diu que ensenyarà a pescar als andalusos i indigna Twitter
El líder de Ciutadans incendia les xarxes socials amb les seves declaracions
Alèxia L. Ferret
El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha assegurat que quan el seu partit arribi al govern andalús “ensenyarà a pescar i deixarà que la gent tingui la seva canya de pescar”, però no vol “repartir peix ni molt menys quedar-se amb part del peix, que és el que fan alguns”.Una metàfora mal interpretada que ha provocat molta indignació a les xarxes socials per part d’andalusos i també de catalans. Rivera, que ha presentat a Màlaga els caps de llista a les províncies andaluses per a les eleccions autonòmiques del 22 de març, s’ha preguntat “com pot ser” que Andalusia, “amb el seu potencial”, tingui “gairebé el 40% de les famílies fregant el llindar de la pobresa, el 40% de fracàs escolar i el 30% de desocupació”.Rivera ha intentat a través del seu compte de Twitter aclarir les seves desafortunades paraules sobre la pesca i el peix.

  1. No necesitamos que nos enseñen a pescar. Basta con que no nos rompan la caña, roben el cebo o sequen el río. @Albert_Rivera @CiudadanosCs

@FcoJLJ eso dije en la misma frase que han cortado :enseñar a pescar (educación),dejarle la caña a cada uno y que no le roben el pescado.

No sé yo si Albert Rivera a acabará “enseñando a pescar” a los andaluces, pero seguro que los andaluces le van a enseñar a él otra lección.

Rivera EFE

Albert Rivera
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s