Caixa Catalana Cooperativa de Crèdit: Per la reconstrucció i reindustrialització de Catalunya

Caixa Catalana Cooperativa de Crèdit: Per la reconstrucció i reindustrialització de Catalunya.

Campanya per tornar a tenir una Caixa de Pensions al servei de les classes més necessitades.

Una colla de professors i professionals de l’empresa estem unint forçes per aconseguir tornar a aixecar, 100 anys després, una Caixa de Pensions amb l’esperit inicial: Servei a les classes més desafavorides, entitat centrada en el territori, cap mena d’aventura especulativa.

Aquesta nova Caixa de Pensions podrà començar a donar petits crèdits a autònoms, comerciants, agricultors i petites empreses tan aviat com la Generalitat (En el marc del procès cap a la independència de Catalunya) li concedeixi una llicència bancària.

Estem agrupant ja voluntats de ciutadans per presionar a la Generalitat, tot just després de les eleccions del 27 de Setembre del 2015 per que permeti començar a operar una nova Caixa de Pensions bastida de baix cap a dalt, sense ingerències de polítics, amb l’esperit que tenien, al seu inici les caixes, de servei al país.

Estem treballant per engegar una Caixa de Pensions absolutament transparent en les seves despeses, controlada pels mateixos clients, estalviadors i tenidors de crèdits. Una Caixa on els seus treballadors participin en la seva gestió. Una Caixa on hi participin els gremis d’oficis, els col·legis professionals, les cooperatives agrícoles i de tota mena. Una Caixa de Pensions on també hi tinguin un paper especial les entitats socials, benéfiques i d’integració.

La Caixa Catalana Cooperativa de Crèdit s’haurà de bastir amb els estalvis dels mateixos catalans i centrar-se en micro credits cap a sectors necessitats del teixit productiu i especialment donant petits credits a aturats que necessitin un capital per auto-emplearse i retornar al món laboral.

La nova Caixa de Pensions, enmarcada en una gestió absolutament austera, ha d’estar regida mitjançant una ciber-assemblea on totes les persones i entitats que hi tinguin veu i vot hi podràn votar les decisions.

Esperem doncs les vostres adhesions per la nova Caixa de Pensions

www.CaixaCatalana.cat
projecte@caixacatalana.cat
Telfs: 902 362 066 / 651 686 500

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s