Apareix un manifest a favor de la unitat independentista

Apareix un manifest a favor de la unitat independentista.

12/01/2015
INDEPENDÈNCIA
Apareix un manifest a favor de la unitat independentista
Un grup d’intel·lectuals avala la proposta que va fer Mas, i demana un govern d’unitat cap a la sobirania
Xavier Lladó
Un grup d’intel·lectuals ha donat a conèixer un manifest a favor de la unitat independentista. Avalen la proposta que va fer el president Mas en la seva conferència política, i demanen un govern d’unitat cap a la sobirania. La declaració es denomina “Anem units”. Hi subratllen que “un dels valors més preuats d’aquesta revolució catalana és el caràcter unitari i transversal que ha sabut mantenir des del primer dia”,  com ho ha definit també el president de la Generalitat en el seu full de ruta.

Assenyalen que el punt fonamental del seu programa és, al seu entendre, la constitució d’un govern d’unitat que, creuen els impulsors del manifest, s’ha definir abans que res; fet això la fórmula electoral més adient “vindrà donada com a conseqüència lògica del consens aconseguit”, manifesten.

En el text adverteixen que “la introducció d’elements de confrontació dins el moviment unitari per la independència i la República —siguin en la forma de competició per l’hegemonia d’unes sigles o unes altres, sigui en la forma de condicionants ideològics concrets— és la manera perfecta de rebentar per dins el procés per la llibertat nacional i és —tant si aquesta és la intenció dels qui la fan com si no— ‘una actuació objectivament contrarevolucionària i a favor de la dominació espanyola'”, asseguren.

Toni Strubell, exdiputat de Solidaritat

Toni Strubell, exdiputat de Solidaritat
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s