Junqueras: ‘Hi haurà acord per a les eleccions abans del 19 de gener’ – Racó Català

Junqueras: ‘Hi haurà acord per a les eleccions abans del 19 de gener’ – Racó Català.

Junqueras: ‘Hi haurà acord per a les eleccions abans del 19 de gener’

El líder d’ERC defensa la seva posició davant dels pressupostos com a ‘gest de bona voluntat per afavorir un acord’

Hi haurà acord sobre les eleccions molt abans del 19 de gener. Així ho ha explicat Oriol Junqueras en una entrevista als Matins de TV3, on ha assegurat que “tindrem anunci de la data” perquè segons diu, “no podem allargar l’agonia autonòmica”. “Tenir data seria bon regal de Nadal per a qui creu que la independència és bona”, ha expressat Junqueras.

El líder d’ERC ha defensat una candidatura paraigua “amb molta gent”, tot i que ha admès que “pot ser sense sigles perfectament” i, en aquest sentit, ha recordat la “generositat” d’ERC, que ha posat molts independents com a caps de llista. Segons el líder d’ERC, és “molt més fàcil, productiu i genera majories més grans” buscar un acord amb una part del nom i un punt programàtic comú.

En quant als pressupostos, on el líder d’ERC ha estat àmpliament qüestionat per no fer-ne esmenes, Junqueras ha defensat posar-se al costat de CiU com a “gest de bona voluntat per intentar afavorir un acord per a les eleccions”. De totes maneres ha admès que els pressupostos “són inviables del tot” i ha lamentat que “depenen de la bona voluntat del senyor Montoro” i no inclouen “partides per construir les estructures d’Estat”. En tot cas ha deixat clar que calen unes eleccions “com més aviat millor” per tenir “uns pressupostos per fer la independència”.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s