Marfany: “La candidatura unitària és del tot possible i necessària”

Marfany: “La candidatura unitària és del tot possible i necessària”.

10/12/2014
PLEBISCITÀRIES
Marfany: “La candidatura unitària és del tot possible i necessària”
“Exigim acord i consens perquè ens ho hem guanyat”, diu el vicepresident de l’ANC
Bernat Vilaró
El vicepresident de l’ANC, Jaume Marfany, opina que “amb un programa electoral i un full de ruta comuns la candidatura unitària és del tot possible i necessària”. “Només caldrà que estigui integrada per persones que representin la transversalitat de forces polítiques i socials que s’ha obtingut mitjançant l’acord previ sobre el programa i el full de ruta”, segons ha publicat en un article al seu blog.

“Exigim unitat. Exigim acord i consens. I no estem exigint un impossible. L’acord i el consens sigui possible, cal començar a parlar sobre el què i el per què d’aquestes eleccions”, afegeix Marfany. “L’objectiu només pot ser un: obtenir una majoria àmplia de diputats disposats a tirar endavant el procés de transició cap a la República catalana independent. Alhora, i perquè el resultat sigui inqüestionable, aquests diputats han de significar també la majoria absoluta de vots emesos”, reitera.

Full de ruta

“Cal acordar un programa electoral i un full de ruta comuns a l’entorn dels següents punts: declaració de sobirania, proclamació d’independència, marc legal provisional, creació d’estructures d’Estat basades en els principis de regeneració democràtica i de justícia social, inici d’un procés constituent que sigui participatiu i referèndum”, continua.

Marfany creu que aquest full de ruta ha de permetre “a la primavera del 2015 tinguem un nou Parlament ja constituït que pugui posar en marxa el full de ruta pactat cap a la independència”. “Exigim perquè ens ho hem guanyat, perquè tenim dret a fer-ho!”, conclou el vicepresident de l’ANC.

El vicepresident de l'ANC, Jaume Marfany

El vicepresident de l’ANC, Jaume Marfany
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s