Ciutadans creu que la suspensió del 9-N és “una clara imatge del fracàs del projecte d’estafa democràtica”

Ciutadans creu que la suspensió del 9-N és “una clara imatge del fracàs del projecte d’estafa democràtica”.

Ciutadans creu que la suspensió del 9-N és “una clara imatge del fracàs del projecte d’estafa democràtica”

Carina Mejías ha dit que suspendre les preparacions de la consulta és “un bany de realitat” pel Govern d’Artur Mas

La portaveu de Ciutadans, Carina Mejías, ha assegurat que la suspensió del TC, i la conseqüent decisió del Govern de suspendre la campanya institucional del 9-N és una “clara imatge del fracàs rotund del seu projecte d’estafa democràtica”. Mejías ha dit que suspendre les preparacions de la consulta és “un bany de realitat” pel Govern de Mas.
Mejías ha reiterat que, davant la suspensió del 9-N, si el Govern executa alguna partida a “sufragar despeses” pel 9-N, “incorrerà en un delicte de malversació de fons públics”.
La dirigent de C’s ha reiterat una vegada més que el Govern «no té una altra opció» que convocar eleccions anticipades, per tal, ha dit, que «una altra majoria treballi per rebaixar les tensions, tancar les ferides i tendir ponts amb el govern d’Espanya».
PP i Ciutadans han demanat a la Mesa del Parlament que es retiri de l’ordre del dia el punt 3, que fa referència al nomenament de la comissió de control que ha de vetllar pel bon funcionament de la consulta, ara suspesa pel TC. Els dos grups polítics al·leguen la suspensió del TC, que suspèn tant la llei de consultes com el decret de convocatòria del 9-N. Mejías ha assegurat que si aquesta votació s’acaba produint, el Parlament estaria en un marc de “desobediència” perquè no acataria la decisió del TC. Mejías ha dit que el seu grup “donarà empara als funcionaris que vulguin emparar-se en la legalitat”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s