Álvaro: “Fernández Díaz és símptoma clamorós de la manca d’idees en el govern espanyol”

Álvaro: “Fernández Díaz és símptoma clamorós de la manca d’idees en el govern espanyol”.

05/01/2014
CONSULTA
Álvaro: “Fernández Díaz és símptoma clamorós de la manca d’idees en el govern espanyol”
El periodista assegura que l’argument del ministre sobre la divisió de les famílies per Nadal a causa de la consulta, “fa riure”
Lluís Bou
El periodista Francesc-Marc Álvaro assegura avui en un article al seu blog, que el ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, “és un símptoma clamorós de la manca d’idees en el Govern espanyol”. Álvaro posa com a exemple l’argument que el dirigent del PP va donar sobre la suposada divisió de les famílies per Nadal a causa de la consulta.

“Aquest argument fa riure i posa en evidència la migradesa intel.lectual i política de qui el diu i de qui el deixa dir. Potser un ministre hauria d’amollar missatges que no fossin propis d’una barra de bar. Sobretot quan és clamorós, en canvi, que la nova llei de Gallardón sobre l’avortament (molt del gust del ministre català) sí divideix abruptament la societat espanyola, d’una manera que fins i tot han criticat algunes veus populars”, afirma el periodista.

Segons Álvaro, la credibilitat com a ministre i com a polític de Jorge Fernández Díaz ja va enfonsar-se de manera espectacular arran de la barroera operació de guerra bruta contra Artur Mas pocs dies abans de les darreres eleccions catalanes. “Llavors va passar de la mediocritat a la incompetència. El diari El Mundo va publicar un document atribuït a la UDEF de la policia que depèn del ministre i un sindicat d’aquest mateix cos va sortir a escena per reforçar la suposada veracitat del que allí s’hi deia, insinuacions molt greus sobre l’honorabilitat del president de Catalunya. Temps després de celebrats els comicis, i gràcies a la informació aportada per entitats bancàries estrangeres, Mas va poder provar la falsedat de les informacions divulgades pel rotatiu de Madrid. El mal ja estava fet. En una posterior compareixença parlamentària, quatre mesos després d’aquella maniobra, el ministre Fernández Díaz va declarar tranquil.lament que la policia no havia sabut trobar l’autor de l’esborrany de la UDEF i que, en tot cas, no es tractava de cap paper oficial. Res més. Una vergonya institucional de les que fan època”, apunta.

Álvaro es mostra convençut que Fernández Díaz ja hauria d’haver dimitit per aquell episodi, i es pregunta per què CiU no ho va demanar amb més insistència al Congrés espanyol.

Francesc-Marc Álvaro

El periodista Francesc-Marc Álvaro- Gabi Muñoz
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s