¡Que ganas de tirar una bomba en el Camp Nou! – Notícies Societat – e-notícies

¡Que ganas de tirar una bomba en el Camp Nou! – Notícies Societat – e-notícies.

“¡Que ganas de tirar una bomba en el Camp Nou!”

El ‘Concert per la Llibertat’, que esdevé trending topic mundial, irrita a la resta de l’Estat

Una imatge del Camp Nou
Una imatge del Camp Nou
Una imatge del Camp Nou

El Concert per la llibertat va esdevenir el més comentat a nivell mundial, a través del hagstags #FreedomCatalonia2014 o #concertperlallibertat.

La majoria dels missatges a twitter van ser per reivindicar la independència de Catalunya, tot i que a la resta de l’Estat l’esdeveniment no va agradar i es van produïr diferents enfrontaments a través de la xarxa.

Per una banda, hi havia qui expressava sense embuts “que ganas de tirar una bomba en el Camp Nou ahora mismo”, i per l’altre es replicava que “no serem callats per 4 fills de puta”. “I a qui no li agradi a menjar merda al camp!”, s’afegia.

Un altre desitjava que “un regimen totalitario acabe con todos los catalanes”. Per a fer-ho proponia la “cámara de gas”. Hi havia qui preferia com a mètode “bombardear immediatamente el Camp Nou” i qui considerava que el camp del Barça “debería haber explotado”.

Alguns, però, no arribaven a tant, tot i considerar que “la Guardia Civil ya está tardando en personarse en el Camp Nou”. També hi havia qui demanava “dadme tiempo para quemar vuestra mierda de bandera”. Fins i tot un es queixava que “mientras en el Camp Nou piden la independencia, Pilar Rahola está trincando en El Gran Debate de Telecinco”

.

El concert també va ser qüalificat de “nazi”. “Al parecer, ochenta mil neonazis han hecho un acto por la esclavitud en el Camp Nou”, explicava una piulada, mentre que un segon alertava que “90.000 asesinos que mastican niños predican el nazismo en el Camp Nou”.

D’altra banda, per part independentista es celebrava el fet d’haver aconseguit ser trending topic a nivell mundial, espcialment quan va sonar l’himne d’Els Segadors, “moment que ha de ser portada a tot el món”. Les tres paraules més repetides van ser “pell de gallina”.

“A qui no se li posi la pell de gallina escoltant l’himne, és que no es mereix ser català”; “veient-ho per televisió emocionada i plorant com una madalena!”; “Ara si que sem cauen los ous a terra. Quin himne que tenim nens!”, van ser alguns dels missatges en aquest sentit. Finalment, un missatge resumia “¡coño, pues si que tiene amigos este Artur Mas!”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s