Jorge Verstrynge: «Teniu tot el dret a marxar d’Espanya»

Nació Digital: Jorge Verstrynge: «Teniu tot el dret a marxar d’Espanya».

Q.Sallés/Redacció | Actualitzat el 29/05/2013 a les 22:50h

Jorge Verstrynge: «Teniu tot el dret a marxar d’Espanya»

L’ex-secretari general del PP assegura que “el divorci és cosa d’un”

Verstrynge, en un moment de l’entrevista.

Jorge Verstrynge és doctor en Ciències Polítiques i Sociologia per la Universitat Complutense de Madrid, on actualment és professor titular d’aquesta matèria, ex-secretari general d’AP, antecessor del PP, i ara un dels opositors més ferms a les polítiques d’austeritat ha defensat aquest vespre la legitimitat no només d’una consulta sinó d’una Catalunya independent.

En el programa Singulars emès aquest vespre, Verstrynge ha recordat que el “divorci és cosa d’un” i que el “poble català té tot el dret a marxar d’Espanya”. “Si els catalans volen la independència no hi ha ningú que ho pugui impedir”, ha sentenciat el sociòleg recordant que “la descolonització castellana encara no ha acabat”.

Verstrynge ha defensat que la “legitimitat està per sobre de la legalitat” tot i que ha argüit que l’actual Constitució podria encabir la consulta . Així mateix ha ironitzat respecte com gestiona Espanya la crisi catalana:”veient com actuen a Madrid davant la qüestió catalana semblen tantontos que una mica més i no neixen”. Això sí, ha demanat que “Si us plau no deixem sola Espanya!”. “ ¡Ojalá no os vayáis! “, ha demanat Verstrynge.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s