Margallo compara el procés independentista amb un càncer terminal

Margallo compara el procés independentista amb un càncer terminal.

Actualitat

Política

29/11/2012
10:40  h.
Margallo compara el procés independentista amb un càncer terminal
El ministre d’Afers Exteriors diu que “ens hauríem pogut trobar amb un càncer terminal, però ara ens trobem amb una pneumònia”
García-Margallo cara
El ministre d’Afers Exteriors, José Manuel García-Margallo, va fer servir ahir al vespre una metàfora molt poc afortunada per descriure el procés d’independència que viu Catalunya. En una trobada organitzada pel diari madrileny La Razón, Margallo va valorar els resultat de les eleccions de diumenge passat de la següent manera: “Ens podríem haver trobat amb un càncer terminal. Ara no ens hi trobem, però sí que ens trobem amb una pneumònia”.

De les declaracions del ministre Margallo cal entendre que el “càncer terminal” hauria estat una majoria absoluta d’Artur Mas, els resultats del qual valora així: “no semblen pas un èxit des d’un punt de vista polític”. Respecte el possible pacte entre CiU i ERC per garantir l’estabilitat durant la propera legislatura, Margallo opina que “si CiU fa govern amb ERC, el primer que ha de fer és un pressupost, i si no hi ha ajustaments no hi ha pressupost. El futur és fosc”.

Per últim, el ministre d’Afers Exteriors va pronosticar que hi ha tres sortides possibles al conflicte entre Catalunya i Espanya: “El xoc de trens, que és el que s’ha intentant fer; l’incordi permanent, que és la situació en la qual ens trobem, o intentar harmonitzar les dues, que és el que el govern vol fer”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s